collega’s
7 collega’s in dienst
showroom
Showroom bij hoofdkantoor
verduurzaamd
300+ woningen verduurzaamd
tevreden klanten
5 sterren klantbeoordelingen

Bij Dutch Energy gaan we voor oplossingen die echt het verschil maken op het gebied van verduurzaming. Met eerlijk en persoonlijk advies als onze kern, zorgen we dat jij klaar bent voor de toekomst. Bij ons is een woord een woord en afspraak een afspraak. Zo bouwen we samen aan een betere wereld.

Tevreden klanten.

Pas zodra wij jouw verwachting overtroffen hebben, zijn wij tevreden. Na iedere oplevering neemt onze adviseur contact met je op om alles door te nemen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

Benieuwd naar de persoonlijke ervaringen van voorgaande klanten? Zij vertellen je in een aantal woorden graag hun ervaring!

Een dynamisch jong bedrijf.

Een dynamisch jong bedrijf.

Dutch Energy is vanuit passie altijd op zoek naar verbeteringen en nieuwe mogelijkheden op het gebied van duurzame oplossingen. Ofwel: Next level energy: hoge kwaliteit en toekomstgerichte oplossingen.

Dagelijks doen we dat door het leveren van zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen en batterijen. Dit bieden we altijd aan met het doel om jouw woon- of werkcomfort te verbeteren. Om dat te bereiken kijken we vanuit Dutch Energy altijd naar het totale plaatje, met jouw pand als uitgangspunt.

Warmtepomp installateur

Kom ons team versterken als warmtepomp installateur! Vacature beschikbaar voor zowel ZZP'ers als in loondienst.

Office manager

Ben jij een talent in proces en management ondersteuning? Dan zoeken wij jou! Solliciteer nu en join our team!

Open sollicitatie

Hoor jij thuis bij Dutch Energy? Solliciteer dan en wie weet versterk jij binnenkort ons team!

Het team
Eigenaar
Accountmanager
Accountmanager
Accountmanager
Accountmanager
Eigenaar

Onze partners en certificaten.

Onze kwaliteitsgarantie komt tot uiting in onze manier van werken, onze partners en de behaalde certificeringen. Bij Dutch Energy gaan we voor kwaliteit op elk gebied.

Steadion Viesmann
Techniek Nederland Instalq
NEN 3140 VCA